BeWe Fastighetsservice AB

Kvalificerad och trygg service sedan 1982!

Med över 30 års erfarenhet inom fastighetsskötsel i Stockholm erbjuder BeWe ovanligt breda kunskaper inom fastighetsskötsel. Vi är ett professionellt familjeföretag som månar om långsiktiga kundrelationer och ett etablerat förtroende är något vi ser som otroligt angeläget.

För att förenkla er vardag strävar BeWe efter en tydlig kommunikation. Vi vill att ni ska känna er trygga därför verkar vi för god effektivitet och framsynthet.

Våra kunder är förvaltningsbolag, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vårt bestånd omfattar allt från bostadsfastigheter, kommersiella fastigheter till skolor.

 

Läs mer

Arbeta hos oss

Vi söker alltid duktiga medarbetare.

Söker du ett nytt inspirerande arbete, kontakta oss.

Utvecklande arbete.

Vi söker hela tiden nya uppdrag varför vi också har en önskan av att komma i kontakt med fastighetsskötare/drifttekniker med rätt kompetens och ambition. Hos oss får du arbeta i ett trevligt och familjärt team med mycket varierande arbetsuppgifter.

Ansök här

Våra kunder om oss:

För Södra Teaterns del har samarbetet med BeWe varit en förutsättning för att vi kunnat genomföra 450 evenemang under år 2001 och vi ser fram emot ett lika gott samarbete i fortsättningen. /Håkan Wahlström, teknisk chef på Södra Teatern

BeWe Fastighetsservice AB    Bondegatan 13, 116 23 Stockholm    Telefon 08-6413004    felanmalan@bewe.nu